Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
8

 

Με αφορμή την έναρξη σήμερα (Πέμπτη 13-3-2008) των εργασιών του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής και τ. Υπουργός Νίκος Σηφουνάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Πεποίθηση μου είναι πως όλοι μας, ηγεσία, βουλευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι, έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει, ότι το Συνέδριο αυτό πραγματοποιείται σε μία από τις κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ.
Οι πληγές από την πρόσφατη εκλογική ήττα, αλλά και την εσωκομματική σύγκρουση που ακολούθησε, είναι δυστυχώς ακόμα νωπές.
Το Συνέδριο μας, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για το ξεπέρασμα της εσωστρέφειας και την δημιουργία μιας νέας δυναμικής.
Η Κυβέρνηση της Συντηρητικής Παράταξης, έχει σωρεύσει αδιέξοδα στην χώρα και τους πολίτες.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, οι νέοι, πλήττονται καθημερινά, από τις αντικοινωνικές πολιτικές της Κυβέρνησης.
Το περιβόητο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, αποτελεί το καλύτερο πειστήριο αναξιοπιστίας και κοινωνικής αναλγησίας της Συντηρητικής Παράταξης. Η Ν.Δ. σκόπιμα και κυνικά παραπλανούσε τον λαό προεκλογικά με τα περιβόητα «τρία δεν», που πλέον αναδεικνύονται σε κενό γράμμα.
Οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μεγάλες, απέναντι στην κοινωνία και τον Ελληνικό λαό.

Πολιτικό Γραφείο: Ζαλοκώστα 5, 106 71 Αθήνα,  Τηλέφωνο – FAX  210 3648349, 2103609134

 

Οι πολίτες επιθυμούν την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη να βρίσκεται μπροστά τους αγώνες και δίπλα στους πολίτες στον καθημερινό αγώνα που δίνουν με την ζοφερή πραγματικότητα.
Απαιτούν από μας, δυναμική και αποτελεσματική αντιπολίτευση, αλλά και καθαρές εναλλακτικές προτάσεις για τα μεγάλα  προβλήματα του τόπου.
Δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή πολυτέλεια για άσκοπες και άγονες εσωκομματικές ομφαλοσκοπήσεις και πειραματισμούς.
Θέλω να πιστεύω ότι με το Συνέδριο κλείνει οριστικά μια προβληματική περίοδος για το ΠΑΣΟΚ και δημιουργούμε πλέον μια νέα πολιτική ενότητα που θα οδηγήσει την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη σε μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία».